MENÜ

Pránadi masszázs (Tibeti masszázs)

2013.12.02.

 

A tibeti eredetű masszázs módszert körülbelül 4000 évvel ezelőtt, tibeti szerzetesek fejlesztettek ki.
 
A prananadi masszázs  regenerálja az egész testet. Tetőtől talpig gyengéden történik a masszírozás, a talptól kezdve a meridián-vonalakon haladva egészen az arcig. Fokozza a vérkeringést, jótékony hatása van a bőrfelületre, csontokra, izmokra.
 
A prananadi masszázs földön, csak és kizárólag ruhában történik. A könnyű finom mozdulatok azonnali, hosszantartó hatást nyújtanak. Körülbelül 2 órás testi-lelki kényeztetés! Segit az álmatlanságban szenvedőknek, méregtelenít, feszültséget old, fogyaszt, szépiti a bőrt, rugalmasságot ad az izomzatnak, oldja a stresszt. Részleges bénulásnál is eredményesen alkalmazható.
 
A módszer lényege: a test energiavezetékein (meridiánokon) haladunk végig, a lábtól a fejtetőig. Mindig az energiaáramlással és forgással megegyező irányban.
 
A masszázs nem elsősorban az izmok „gyurmázásáról” szól, sokkal inkább egy teljes energetikai kezelés, amelynek hatásai a következők:
- segíti a méreganyagok távozását
- a vér- és nyirokkeringést fokozza
- oldja az energiaáramlást akadályozó blokkokat
- kiváló relaxáló hatás, és stresszoldás
- mély rétegekben, fájdalommentesen lazítja fel az izomzatot
- álmatlanságban szenvedőknek is ajánlott
- eredménnyel alkalmazható a bélrendszer gyenge működése esetén is
- jó közérzetet biztosít
- és nem utolsó sorban az egészség megőrzésére is igen hatékony módszer.

A Pránanadi az életenergia-csatorna szanszkrit elnevezése és egy sokezer éves, önmagunk és mások gyógyítására alkalmas módszer neve, amely igen intenzív személyiségfejlődést is eredményez. Ezen felül az élet számos más területén is nagy segítséget jelent használója és környezete számára.
 
A módszert egy európai tudós 16 évi tibeti képzés után hozta el a nyugati világba. Magyarországon 1992-ben vált ismertté, átadása az eltelt évek alatt széles körben valósult meg.
 
Ezzel a módszerrel, amelynek oktatása a radiesztéziás ismeretek alapjaival egészül ki, bárki alkalmassá válik önmaga és mások energetikai kezelésére. A prána mindent átható, erőteljes energia, támogatja az életfolyamatokat, minden síkon hat.
 
Használata harmóniát hoz létre tudati szintjeink között. Kivétel nélkül (nemre, származásra, iskolai végzettségre, vallási hovatartozásra, egészségi állapotra stb. tekintet nélkül) mindenki alkalmas ennek az egyszerű és szeretetteljes rendszernek az elsajátítására.
 
A Pránanadi a gyógyító lámák tudománya. Csak avatott mestertől tanulható meg, beavatás által lehetsz a módszer ismerője és alkalmazója.
 
A több ezer éve, élő mesterektől kapott Pránanadi beavatás több átadható fokozatból áll. Az első fokozat megismerése után a fizikai test energiával való feltöltését és gyógyítását tudod segíteni, a második fokozat lelki hatású és Te is képessé válhatsz az energia közvetítésére térben és időben. A fokozatok intenzív testi-lelki gyógyulást hoznak, megnyitva ennek az éntől független energiának az útját belső lényünkön át. A további fokozatok lehetővé teszik a magasabb szintű segítségnyújtást saját szervezetünk számára, környezetünk felé, valamint bárki számára, aki hozzánk fordul.
 
Hatása intenzív személyiségfejlődést eredményezhet rövid időn belül. Tudatos része lehetsz a világot és önmagadat alkotó energiának. Nagyban segít abban, hogy életedet tudatosabban éljed, irányítsad.
 
A prananadi masszázs a halk tibeti kolostori zenével, gyertyák, füstölő használatával egy csodálatos, feledhetetlen spirituális élményt ad! 

 

 vissza...

 

 tibet

 

 

kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 •  Egy kis zene:

   

  ________________________________

   

   

    Frissült az "Érdekességek" topik:

   

  Feng Shui

  A masszázsok világa

   

  _______________________________

   

   

   

   

Szavazás

Hogy tetszik a honlapom?
Nagyon gáz!
Nem valami jó, de azért elmegy!
Tetszik, de lehetne jobb is!
Nagyon jó!
Asztali nézet